Sådan kommer du i gang med netdating

Netdating på smartphone

Tidligere var netdating slet ikke så socialt accepteret, som det er den dag i dag.

Den sociale accept skyldes nok en kombination af flere forskellige faktorer, men først og fremmest har de fleste nok bare indset, at netdating er et helt naturligt skridt i den digitale tidsalder – og heldigvis for det.

Netdating er nemlig en yderst effektiv metode til at finde kærligheden, og mere end hvert fjerde danske kærestepar finder faktisk hinanden på nettet.

Derudover har hele 7% af danskerne brugt en netdatingside inden for tre måneder, hvilket må siges at være en ret høj andel.

Det er især de yngre generationer, der bruger netdating, men det bliver også mere og mere populært for den ældre del af befolkningen.

Hvis du endnu ikke har fundet kærligheden ad de traditionelle veje, bør du kraftigt overveje at give netdating et forsøg.

Hvordan finder man den rette netdatingside?

Der findes efterhånden flere hundrede forskellige datingsider herhjemme – og endnu flere i udlandet.

Derfor kan det være svært – ja, nærmest uoverskueligt – at skulle vælge den helt rette.

Først og fremmest skal du gå efter en velrenommeret side, der har et stort antal aktive brugere og et godt omdømme – du kan evt. tjekke firmaets Trustpilot–score eller Facebook–side.

Der findes nemlig desværre flere og flere skumle netdatingsider, hvor du risikerer at blive snydt af falske profiler eller at få dit betalingskort misbrugt.

Derudover skal du undersøge, hvilken aldersgruppe den pågældende side henvender sig til.

Der findes nemlig datingsider, der henvender sig til ældre dating, og så findes der også dem, der henvender sig til alle aldersgrupper.

Hvordan laver man en god netdatingprofil?

Når du skal lave en god netdatingprofil, er det vigtigt, at du fremhæver dine postiver sider uden at overdrive.

Efter et par dates ude i den virkelige verden vil folk alligevel have oplevet dit sande jeg, og derfor kan du lige så godt spille med åbne kort fra starten.

Du skal først og fremmest overveje, hvilket profilbillede du skal bruge.

Profilbilledet er nemlig det første, folk ser, og dermed det virtuelle førstehåndsindtryk.

Vælg et billede af nyere dato, som er godt, men samtidig 100% virkelighedstro – undgå så vidt muligt altid diverse filtre.

Derudover skal du lave en profiltekst, der giver en god introduktion af dig som person, og hvad du søger hos en kommende partner.

Sørg for at være relativt kort og præcis, så du ikke spilder din og andres tid.

Du kan finde flere gode tips til, hvordan du laver en god netdatingprofil, her.
Hvordan får man succes med netdating

Man skal først og fremmest være åben for at møde nye personer, og så skal man selv være opsøgende.

Du kan ikke bare læne dig tilbage og regne med, at folk udelukkende tager kontakt til dig.

Det er desuden vigtigt at have en realistisk forestilling om, hvor lang tid det tager at finde en kæreste via netdating.

Det kan nemlig tage tid at finde den eneste ene, og derfor skal du ikke blive skuffet eller miste håbet, hvis du ikke finder den rette lige med det samme.

Du kan evt. sætte dig et mål, der først og fremmest er at møde nye mennesker og skabe nye bekendtskaber – så skal den helt store kærlighed nok komme med tiden.

Hvad koster det at netdate?

Du bør så vidt muligt altid undgå de gratis netdatingsider.

Disse sider er nemlig stort set altid dårlige, useriøse og fyldt med falske profiler, og de har ikke andet formål end at lokke penge ud af godtroende folk.

Det gode ved de betalte tjenester er, at der sidder et team bag, som konstant arbejder for at optimere brugeroplevelsen og fjerne falske profiler.

De betalte datingsider koster heller ikke alverden.

Den månedlige pris ligger ofte på 50–150 kr., og derfor kan det være en rigtig god investering.

Ofte har du også mulighed for at prøve en gratis og begrænset udgave af datingsiden, inden du beslutter dig for, om siden er noget for dig.

De fleste betalte netdatingsider tilbyder også en matchmaking-funktion, der automatisk kan scanne siden for potentielle partnere til dig.

Dette kan ofte være et supereffektivt og meget brugbart værktøj.

Held og lykke – og god jagt på den eneste ene!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*