Datingsider – Her er de 3 bedste og mest sikre sider i Danmark

De bedste danske dating sider

Datingsider er blevet ekstremt populære herhjemme – og det er ikke så underligt. Online dating er nemlig en yderst effektiv metode til at finde den eneste ene.

Faktisk er hver fjerde danske parforhold startet online, hvilket må siges at være ret imponerende.

Når man skal vælge en datingside, kan det godt føles en smule overvældende – ja, nærmest uoverskueligt.

Der findes nemlig flere hundrede forskellige sider, og der dukker hele tiden nye op.

I denne artikel har vi kogt online-datingmarkedet ned og udvalgt de tre p.t. bedste danske datingsider i 2024.

Vores udvælgelse er sket på baggrund af antallet af aktive brugere, pris, matchmaking–funktioner, fordeling af køn, brugervenlighed og ikke mindst Trustpilot–score.

Mange af de store datingsider har faktisk en decideret dårlig Trustpilot–score – eksempelvis har både Match.com, Zoosk og Victoria Milan fået vurderingen ”dårlig”.

Dette skyldes flere ting, men det er især skjulte priser, dårlige muligheder for at framelde sig, et stort antal falske profiler og dårlig håndtering af personlige oplysninger, som går igen i de negative vurderinger på Trustpilot.

Nr. 1 – Dating.dk

Dating.dk forside

Dating.dk er Danmarks ældste og største datingside, og den henvender sig bredt til alle aldersgrupper og samfundslag.

Siden har eksisteret helt siden 1998 og har et godt stykke over 100.000 aktive medlemmer, så der er mange potentielle partnere at vælge imellem.

Siden er meget brugervenlig, og den har en meget hjælpsom kundeservice, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål.

Når du opretter en profil, har du mulighed for at opstille en række kriterier, der automatisk bruges til at finde profiler, der matcher dig bedst muligt.

Et andet stort plus ved Dating.dk er sidens supergode omdømme.

Det er nemlig den datingside på Trustpilot, som har den absolut bedste tilfredshedsscore.

I skrivende stund ligger firmaets tilfredshedsscore på 4,4 ud af 5, baseret på 2.839 anmeldelser.

Det er gratis at oprette en profil på Dating.dk, men hvis du gerne vil åbne op for alle funktioner, koster det 149 kr. pr. måned.

Du kan læse mere om dating.dk her.

 

Nr. 2 – Single.dk

Single.dk er en af de bedste datingsider

Single.dk bliver ofte betegnet som lillebroderen til Dating.dk – og de to sider minder på mange punkter rigtig meget om hinanden.

Single.dk er nemlig ligeledes en meget brugervenlig datingside, der henvender sig bredt til alle aldersgrupper og samfundslag.

Siden har eksisteret siden 1998 og har p.t. over 50.000 aktive brugere.

En stor fordel ved Single.dk er matchmaking–funktionen, der er en af markedets allerbedste og mest avancerede.

Denne funktion kan automatisk finde potentielle partnere til dig, baseret på dine behov og kriterier.

Det er gratis at oprette sig som bruger, men hvis du vil åbne op for alle sidens funktioner, koster det 200 kr. pr. måned, hvilket er 50 kr. dyrere end hos Dating.dk

Single.dk har også en abonnementsplan, hvor du kan få den første måned til 29 kr., men her skal du være opmærksom på, at du efterfølgende binder dig i tre måneder til den normale pris på 200 kr.

Den samlede pris for de fire måneder bliver derfor 629 kr.

Du kan læse mere om Single.dk her.

 

Nr. 3 – Senior.dk

Senior.dk forside

Senior.dk adskiller sig fra de to andre sider ved specifikt at henvende sig til personer over 50 år.

Siden er derfor en oplagt mulighed, hvis du er over 50 år og ønsker en datingside, der udelukkende henvender sig til seniorer.

Holdet bag Senior.dk bruger mange ressourcer på at holde siden fri for falske, inaktive, og useriøse profiler – og derfor vil du sjældent møde mennesker, der spilder din tid.

Det er er nemt og enkelt at bruge Senior.dk, og hvis du skulle komme i tvivl om noget, har firmaet en meget hjælpsom kundeserviceafdeling, som du kan kontakte via telefon eller mail.

Når du opretter en profil, kan du opstille en række kriterier, der automatisk bruges til at finde profiler, der matcher dig bedst muligt.

Det er helt gratis at oprette en profil, men hvis du vil åbne op for alle funktioner, koster det 125 kr. pr. måned.

Du kan læse mere om Senior.dk her.

Konklusion: Hvilken datingside er bedst?

Der er ingen tvivl om, at alle tre datingsider ligger i en klasse for sig. Valget afhænger derfor helt af dig og dine præferencer.

Hvis du fortrækker en side, der henvender sig specifikt til seniorer, bør du vælge Senior.dk. Det er nemlig den absolut bedste senior datingside i Danmark.

Er du yngre eller mere interesseret i en datingside, som henvender sig til en bredere aldersgruppe, bør du enten vælge Dating.dk eller Single.dk.

Dating.dk og Single.dk har mange af de samme gode kvaliteter – både i forhold til brugervenlighed, sikkerhed og medlemsgrundlag – og derfor er det svært, at kåre en endelig vinder.

Det større antal af medlemmer og de lidt lavere priser gør dog, at Dating.dk altid vil være vores første valg.

Men da det er gratis at oprette sig på begge sider, kan du med fordel prøve dem begge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*